Dyr til salgs

Vi har til enhver tid dyr til salgs. Vi har hopper med eller uten cria (alpakkababy) ved fot. Hoppene parres opp igjen ca. 2 uker etter at de har født, derfor er alle hopper som selges drektige med en av våre topphingster. Det er forskjellig kvaliteter på hoppene fra middels til toppdyr/utstillingsdyr og prises deretter

Vi har også flotte fibergutter til salgs. Disse skal ikke brukes i avl og er enten kastrerte, eller selges med krav om at de må kastreres. Men disse guttene er veldig fine fibergutter som gir masse god fiber i mange år framover. Samtidig er de hyggelige dyr på en gård som vil tilby ”inn på tunet” tjenester, besøksgård, gårdsbarnehage, turisme, alpakkavandring eller bare til kos som nyttige beitedyr. Disse selges som grupper på 3 dyr eller mer. Forøvrig selger vi aldri enkle dyr om du ikke har alpakka fra før. Alpakka er flokkdyr og skal derfor aldri være alene.

Vi gir gode rabatter og er helt klart konkurransedyktig på pris når det gjelder livdyr. Og vi følger opp alle våre kjøpere med god opplæring og er mentorer så lenge en trenger det. Det tilbys gratis medlemskap i Den Norske Alpakkaforening det første året en begynner med alpakka.

La oss ta en alpakkaprat og finn ut hva du ønsker med ditt alpakkahold.

Pin It on Pinterest

Share This