Om produktene

Alpakkagarn fra Lundegård Alpakka, er 100% førsteklasses alpakka spunnet med 2 tråder av fiberen fra våre dyr. Garnet er økologisk spunnet ved Norspinn i Sirdalen. Det er forsiktig behandlet, og kun vasket en gang med økologisk såpe. Det har ikke vært utsatt for kjemisk behandling før farging. Dette fremhever garnets naturlige egenskaper.

Fiberen vi bruker til å spinne garn har litt forskjellig kvalitet. Den fineste og mykeste fiberen kommer fra de yngste dyra og dem med fineste kvalitet. Vi tester all fiber hvert år, ved å sende prøver til Finnland. Det fineste garnet kaller vi for babyalpakka, dette garnet er naturfarget og garnet er spesielt godt egnet til babyplagg.

Ellers tilbyr vi flott alpakkagarn fra våre voksne dyr. Det er fra dette garnet vi har valgt å tilby i 100 grams hesper og håndfarger det selv.  Derfor vil dine plagg strikket av vårt garn være av ”limited edition”

Garnet fra Lundegård Alpakka er et helnorsk produkt, kortreist og fra dyr som får den aller beste omsorg og stell.

Alpakkagarn er utrolig mykt og mildt mot huden. Avkjølende når det er varmt og varmende når det er kaldt. Alpakka kan også brukes av allergikere, da fiberen inneholder minimalt med lanolin.

Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på at garnet er godt og behagelig å strikke av. Og hvis du ser på vår Facebookside, vil du se bilder av flotte plagg strikket av våre kunder.

Pin It on Pinterest

Share This